De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

Er zijn enkele servers waar OPCACHE standaard actief is. Hierdoor kan er dan een vertraging van 30 seconden zijn als er een php file gewijzigd wordt. Dat kan voorkomen worden door onderstaande regel op te nemen in de .htaccess file.

php_value opcache.enable 0

Was dit antwoord nuttig? 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig (0 Stemmen)