Heeft u een resellerpakket bij ons dan is dit artikel niet echt van toepassing. U kunt dan in uw resellerpakket zelf de domeinen invoeren en daar de DNS beheren. Ook als u de domeinen bij ons geregistreerd heeft dan is dit product niet nodig, van ieder domein dat u bij ons registreert kunt u vrij de DNS beheren.

Het DNS product kunt u gebruiken als u elders domeinen heeft geregistreerd maar daar de DNS niet van kan beheren.

Wij bieden onder andere de volgende mogelijkheden:

• Gebruik van 2 nameservers(standaard ns1.webawere.nl en ns2.webawere.nl), web-based control panel om de DNS te beheren, CNAME-records, A-records, AAAA-records, MX-records, NS-records, PTR-records, TXT-records, SOA-records, TTL instellen (vanaf 1800), SPF-records, PTR-records en SRV-records.
  • Onze nameservers staan op 2 verschillende locaties in 2 verschillende subnets
  • Beheren van de DNS via onze web interface
  • Realtime upgrade uw DNS pakket naar meer domeinen