Als u uw domein/site opvraagt in de browser en doorgestuurd wordt naar de web-oke site met de volgende mededeling:

"Het domein UWDOMEIN.XX is tijdelijk niet bereikbaar in verband met onderhoudswerkzaamheden. Voor meer informatie kunt u eventueel contact met de beheerder van de betreffende site opnem"

Dat betekent dit dat uw website/domeinnaam op non-actief /  suspended staat. De meest voorkomende reden is dat een factuur niet betaald is. Controleer dit door in te loggen op onze website in het menu 'mijn facturen'. Het kan ook zijn dat uw site eerder op non-actief gekomen is door een niet betaalde factuur maar dat u intussen wel betaald heeft en dat hij nog steeds offline is. De reden hiervoor is dat een website nooit automatisch online zal komen als er alsnog betaald wordt. Neemt u in die gevallen altijd contact op. Het kan zijn dat er al een incasso procedure is gestart, het hostingpakket al verwijderd is en de domeinnaam weer vrijgegeven.

Een andere reden dat u domein op non-actief  / suspended staat kan zijn dat uw site teveel resources gebruikte waardoor de server instabiel dreigde te worden. Maar daar zou u dan bericht van hebben ontvangen.

Was dit antwoord nuttig? 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig (0 Stemmen)