De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

Als u uw domein/site opvraagt in de browser en doorgestuurd wordt naar de web-oke site met de volgende mededeling:

"Het domein UWDOMEIN.XX is tijdelijk niet bereikbaar in verband met onderhoudswerkzaamheden. Voor meer informatie kunt u eventueel contact met de beheerder van de betreffende site opnem"

Dat betekent dit dat uw website/domeinnaam op non-actief /  suspended staat. De meest voorkomende reden is dat een factuur niet betaald is. Controleer dit door in te loggen op onze website in het menu 'mijn facturen'. Het kan ook zijn dat uw site eerder op non-actief gekomen is door een niet betaalde factuur maar dat u intussen wel betaald heeft en dat hij nog steeds offline is. De reden hiervoor is dat een website nooit automatisch online zal komen als er alsnog betaald wordt. Neemt u in die gevallen altijd contact op. Het kan zijn dat er al een incasso procedure is gestart, het hostingpakket al verwijderd is en de domeinnaam weer vrijgegeven.

Een andere reden dat u domein op non-actief  / suspended staat kan zijn dat uw site teveel resources gebruikte waardoor de server instabiel dreigde te worden. Maar daar zou u dan bericht van hebben ontvangen.

Was dit antwoord nuttig? 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig (0 Stemmen)