De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

Wat is een ipnummer
Een IP-adres is een unieke cijfercombinatie, bestaande uit 4 sets van maximaal 3 cijfers. Elke computer of server op internet heeft een eigen IP-adres. Zonder IP-adres is een website, mailserver of hostname niet traceerbaar en dus niet bereikbaar.

Wat is mijn ipnummer
De computer waar u nu op werkt heeft verbinding met het internet. Deze computer, of uw hele (thuis)netwerk heeft dus ook een ipnummer. Dit kan een vast ipnummer zijn, dus iedere keer als u verbinding maakt met het internet krijgt u hetzelfde nummer, of een dynamisch ipnummer waarbij u iedere keer een andere ipnummer krijgt(kan ook vaak hetzelfde zijn). De meeste internet providers geven geen vaste maar dynamische ipnummers uit.


Heeft mijn website bij jullie ook een ipnummer en welke is dat ?
De meeste klanten bij ons gebruiken shared webhosting. Dat betekent dat uw site op een server staat waar ook andere websites op staan en in de meeste gevallen deelt u ook het ipnummer met die andere websites.
Het kan zijn dat u een nieuwe domeinnaam heeft of de domeinnaam elders geregistreerd heeft. In dit geval kunt u het ipnummer opvragen door de servernaam in te tikken. De servernaam vindt u terug in de accountgegevens(kunt u opvragen via klantenmenu, mijn producten). Een servernaam kan bijvoorbeeld zijn: linux33.webawere.nl

Wat is het ipnummer van jullie nameservers
Wij gebruiken 2 nameservers voor alle hostingservers. Deze zijn:
ns1.webawere.nl - 185.158.165.26
ns2.webawere.nl - 185.107.225.77

Was dit antwoord nuttig? 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig (0 Stemmen)