U wilt dat wanneer uw domeinnaam ingetikt wordt in de browser, er een andere site getoond wordt. Dat is mogelijk met frame forwarding. Let wel op dat het in de source van een webpagina altijd te zien is en dat het dus niet onzichtbaar is voor zoekmachines of handige gebruikers. Andere mogelijkheden waarbij het niet zichtbaar is zoals een site redirect of alias is ook mogelijk maar vereist is dat zowel het doel domein als het brondomein op dezelfe server staan.

U maakt in de hoofddirectory (dus public_html bij linux hosting en httpdocs bij windows hosting) een index.html bestand met onderstaande inhoud.

<HTML>
<FRAMESET ROWS="*,0" FRAMEBORDER=0 BORDER=0 FRAMESPACING=0>
<FRAME SRC=http://www.google.nl
</FRAMESET>
</HTML>