Opslag/schijfruimte limiet overschreden

Wanneer het schijfruimte limiet overschreden dreigt te worden zal onze server hier eerst een notificatie over sturen via de mail zodat er op tijd ingegrepen kan worden. Mocht het gebeuren dat het schijfruimte limiet toch wordt overschreden dan kan het account geschorst worden. Om dit te voorkomen is het mogelijk om overbodige bestanden uit het hostingaccount te verwijderen, backups kunnen bijvoorbeeld veel opslagruimte in beslag nemen. Het is niet nodig om zelf backups te bewaren, onze servers maken dagelijks backups die buiten het hostingaccount worden bewaard, deze zijn door onze klanten gratis terug te lezen.

Als het niet lukt om genoeg ruimte vrij te maken is het ook mogelijk om het pakket uit te breiden met meer GB's aan ruimte, dit artikel geeft hier meer info over.