De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

In dit artikel leggen we uit hoe je eenvoudig een domein aan een bestaand hostingpakket kunt toevoegen.
Standaard staat het maximaal aantal domeinen dat binnen 1 hostingpakket toegestaan is op 1. Voordat je meerdere domeinen naar het hostingpakket kunt verplaatsen dien je het hostingpakket eerst te upgraden, zie dit artikel voor meer info: https://www.weboke.nl/knowledgebase/168/Hoe-wijzig-of-upgrade-ik-mijn-hostingpakket.html
Als je een bestaand domein wilt toevoegen aan een nieuw hostingpakket dan dient het nieuwe hostingpakket eerst besteld te worden, dit artikel legt uit hoe je een hostingpakket besteld: https://www.weboke.nl/knowledgebase/131/Hoe-bestel-of-wijzig-ik-een-hostingpakket.html

- Ga naar Domeinen per pakket- Klik in het dropdown menu op Domeinen tonen

- Klik vervolgens bij het domein dat je aan een hostingpakket toe wilt voegen op Verplaats- Kies vervolgens het hostingpakket waar je het domein naartoe wilt verplaatsen- Daarna zul je deze pop-up krijgen. Let op dat alle DNS instellingen, email en domain forwarders, website en email data voor het betreffende domein verloren zal gaan bij het verplaatsen naar een (nieuw) hostingpakket. Als dit geen probleem is, vink dan de checkbox aan en klik op Bevestig.- Nu zal het domein in Directadmin aangemaakt worden!

Als je een domein dat nu in een hostingpakket zit wilt omzetten naar alleen domeinregistratie kun je dat op dezelfde manier doen.

Was dit antwoord nuttig? 8 gebruikers vonden dit artikel nuttig (8 Stemmen)