De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

Phpmyadmin is enigszins beperkt in het inlezen van grotere .sql dump files. Om die reden hebben we op iedere server een programma beschikbaar gesteld waarmee u een .sql dump file op de betreffende server kunt inlezen. Vereiste is dat u de .sql file heeft geupload met ftp naar uw homedirectory(dus die directory waar ook de domains directory staat). Ook moet u van tevoren de database en een databaseuser aanmaken.

U kunt het programma starten door /wsc/bigdump.php achter uw domeinnaam te plakken. Als uw domeinnaam nog niet is verhuisd en dus nog niet naar onze server verwijst kunt u de servernaam ingeven met daarachter ook /wsc/bigdump.php. Dus zoiets als http://linuxXX.webawere.nl/wsc/bigdump.php. De XX moet u vervangen door het nummer of code van de server waar u domein staat. Gebruikt u de servernaam dan moet u met chmod via de DirectAdmin fileexplorer de .sql file veranderen in chmod 666. Dit is een optie in de fileexplorer(en sommige ftp programma's).

Sqldumpsplitter
Misschien nog eenvoudiger is het gebruik van http://www.sqldumpsplitter.com. Daar is een programma te downloaden die een grote sql file op kan delen in kleinere sql files. Advies is er losse sql files van ieder 5MB van te maken en deze (in de juiste volgorde!) in te lezen.

Was dit antwoord nuttig? 3 gebruikers vonden dit artikel nuttig (4 Stemmen)