Onze hostingpakketten zijn door onze klanten helemaal naar wens te configureren. In dit artikel leggen we uit hoe het werkt.

Nieuw hostingpakket bestellen en configureren

Kies allereerst het hostingpakket dat het beste past bij wat je met het hostingpakket wilt doen. Het grootste verschil tussen de hostingpakketten zitten hem in de snelheid en de rekenkracht waar het hostingpakket beschikking over heeft. Voor de meeste (niet al te complexe) websites is het WEBHOST ONE pakket meer dan geschikt. Als je een zware website hebt die veel rekenkracht nodig heeft of je wilt meerdere domeinen in 1 hostingpakket plaatsen, is het slim om voor een van de grotere pakketten te kiezen zodat het hostingpakket ook bij zwaar gebruik stabiel en snel blijft. Meer rekenkracht betekent ook meer stabiliteit, daarom is het voor bedrijven of commerciële interessant om voor een van de grotere pakketten te kiezen.


Nadat je hebt gekozen wat het hoofddomein van het hostingpakket moet worden kun je het hostingpakket configureren. Als de standaard eigenschappen voldoende voor je zijn dan kun je gewoon op 'doorgaan' klikken, je kunt ook op een later moment beslissen om de eigenschappen van het hostingpakket te wijzigen.Was dit antwoord nuttig? 6 gebruikers vonden dit artikel nuttig (8 Stemmen)