De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

Het is mogelijk om bij WebOké domeinen anoniem te registreren. Wanneer je hiervoor kiest wordt het domein op onze naam geregistreerd, dat zorgt ervoor dat jouw gegevens nergens op te vragen zijn of aan dit domein te koppelen zijn dmv. de WHOIS functie. De klant blijft verantwoordelijk en eigenaar van het domein, ook als deze op onze naam staat. WebOké kan op elk moment besluiten om de anonimiteit van een domeinnaam op te heffen, wij zullen de klant in dit geval op de hoogte brengen. Op verzoek van de klant zullen we de anonimiteit ook direct opheffen en het domein op naam van de klant zetten.

Hoe bestel ik een anonieme domeinregistratie voor een nieuw domein?

Vul je domeinnaam in in onze domeinzoeker en klikt op 'doorgaan'. Vervolgens kun je in het configuratiescherm Anonieme domeinregistratie aanvinken.Hoe bestel ik een anonieme domeinregistratie voor een bestaand domein?

Ga naar Mijn domeinen- Klik op het domein waarvoor je de anonieme domeinregistratie wilt bestellen.
- Klik op Opties

- In dit scherm kun je de anonieme domeinregistratie bestellen!

Was dit antwoord nuttig? 4 gebruikers vonden dit artikel nuttig (6 Stemmen)