De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

Het wordt steeds belangrijker om je website te beveiligen met een certificaat. Er zijn steeds meer browsers die opvallende, afschrikkende waarschuwingen tonen wanneer er een website zonder https verbinding wordt bezocht. In dit artikel zullen we uitleggen hoe je eenvoudig het Let's Encrypt certificaat instelt zodat bezoekers altijd een veilige https verbinding met je website hebben. Na het instellen van het certificaat kun je op internet.nl testen of alles correct is gedaan en je een 100% score haalt, zie dit artikel voor meer info.

Web-Oke Controlepaneel

- Open het Web-Oke controlepaneel, dit artikel legt uit je dit doet.

- Ga naar 'Domein instellingen'- Klik op 'wijzigen'- Zorg dat de opties in de rode cirkels aanstaan- Ga naar het menu-item 'SSL Certificaten' •  - Klik op 'Let's Encrypt'.  - Vul hier de gewenste instellingen in. Onder het kopje 'Subdomeinen' kun je aangeven met welke subdomeinen dit certificaat ook moet werken. Het is aan te raden om mail.uwdomein.xx in ieder geval aan te vinken om certificaatmeldingen tijdens het gebruiken van de mail te voorkomen. Je kunt ook kiezen om een Wildcard certificaat aan te vragen, deze zal automatisch op alle subdomeinen werken.
  DirectAdmin Controlepaneel

  - Open het DirectAdmin controlepaneel, dit artikel legt uit je dit doet.

  - Klik op SSL Certificates en vervolgens op Free & automatic certificate from Let's Encrypt

  - Vervolgens kun je aangeven op welke subdomeinen het certificaat moet werken. Het is aan te raden om mail.uwdomein.xx in ieder geval aan te vinken om certificaatmeldingen tijdens het gebruiken van de mail te voorkomen. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een Wildcard certificaat, deze zal op alle subdomeinen werken. Vink in dit scherm ook de optie Force SSL with https redirect aan.  Na al deze stappen is het certificaat ingesteld, zie dit artikel waarin wordt uitgelegd hoe je bezoekers automatisch door kun laten sturen naar HTTPS. Echter zijn er nog enkele extra stappen die je moet nemen als je een Wordpress website hebt. Dit artikel legt uit welke stappen je nog moet ondernemen.

 

Was dit antwoord nuttig? 16 gebruikers vonden dit artikel nuttig (19 Stemmen)