Dit artikel geeft nog wat aanvullende info.

Als je dit limiet hebt bereikt dan betekent dit dat je zelf dus inderdaad zoveel emails hebt gestuurd dat je over het genoemde limiet heen bent, of dat je account misbruikt wordt door derden om spam te versturen. Met name om deze laatste reden zetten wij het limiet per account standaard niet te hoog. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat je account gehackt is en misbruikt wordt voor het versturen van spam dan kan dit nooit de limiet per dag te boven gaan. Neem dan ieder geval wel snel contact met ons op.

De melding die je kunt krijgen als je eenmaal over je limiet heen zit is:
This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
voorbeeld@domein.xx
Unrouteable address