Als je ontdekt dat er spam via je account verstuurd wordt of bericht van ons krijgt dat dit gebeurd is wijzig dan direct de wachtwoorden van je mailadres(sen) en bij voorkeur ook van je account op web-oke.nl en ook van het controle paneel. Vraag ons ook eventueel om de limiet van het maximum aantal mails dat je per dag kunt sturen te verlagen zodat het minder schadelijke gevolgen heeft als het weer gebeurd (dit kan permanente afsluiting van je account tot gevolg hebben).

Mogelijkheden hoe uw gegevens bij derden bekend geraakt zijn:
- Je hebt een te makkelijk wachtwoord (meest voorkomende reden)
- Je hebt ingelogd via een pc van iemand anders of een openbaar netwerk waar een keylogger actief was. Op die manier kan je wachtwoord achterhaald zijn.
- Er is op je eigen pc een keylogger of een virus actief dat je gegevens doorstuurd aan derden. Controleer je pc met meerdere virusscanners!
- Je hebt je gegevens in leesbare tekst ergens opgeslagen waar dat toegangeklijk is of is geweest voor derden

Natuurlijk zijn er nog vele andere manieren denkbaar waarop je gegevens bij anderen bekend geraakt zijn.