De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

- Klik met de rechtermuisknop op de bestaande menu balk, en klik vervolgens op Nieuw Menu Item.- Vul vervolgens de naam van het menu item in. Hier kun je er voor kiezen om de layout van een bestaande pagina naar de nieuwe pagina te kopieren, als je met een lege pagina wilt beginnen vink je Body inhoud verwijderen  aan, alleen de header zal dan meegenomen worden.Submenu item aanmaken

- Een submenu item aanmaken kan op een eenvoudige manier. Eerst maak je op bovenstaande wijze een menu item aan, en vervolgens klik je op Menu bewerken- In het linkerveld kun je het nieuw aangemaakte menu item slepen en onder een bestand menu item plaatsen.


- Om het eindresultaat te zien kun je de site als voorbeeld openen
Was dit antwoord nuttig? 1 gebruikers vonden dit artikel nuttig (3 Stemmen)