Webhosting en Power Webhosting

Onze Webhosting- en Power Webhosting pakketten zijn onze populairste pakketten en zijn enorm uitgebreid, hier kun je vrijwel alles mee. Deze pakketten onderscheiden zich van elkaar door de rekenkracht die ze tot hun beschikking hebben.

 • Deze pakketten zijn enorm uitgebreid en kunnen alle populaire scripts aan. Installatron maakt het mogelijk om eenvoudig scripts zoals Wordpress, Joomla en Prestashop te installeren.
 • Het maakt niet uit wat voor soort website of webshop je hebt, onze Webhost pakketten zijn voor alle scripts uitermate geschikt en helemaal zelf samen te stellen.
 • We zijn niet de goedkoopste, maar bieden wel de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding. We hanteren al vele jaren dezelfde prijzen en verhogen deze niet zomaar. Dat maakt ons een betrouwbare partner.

Meer informatie over Webhosting

Reseller webhosting met het DirectAdmin controlepaneel

Wordpress Webhosting

Wordpress is het meest populaire CMS ter wereld, ongeveer 40% van alle websites op het internet draaien op Wordpress. Om het gebruik van Wordpress zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we hier speciale Webhosting pakketten voor ontwikkeld.

 • Wordpress wordt na het bestellen van het Wordpress pakket direct en automatisch geïnstalleerd, hier hoef je zelf niets voor te doen. Je ontvangt een email met alle nuttige informatie en kunt direct aan de slag met het maken van jouw website!

 • Onze LiteSpeed servers zorgen er in combinatie met onze optimalisaties en de LiteSpeed Cache plugin voor dat jouw Wordpress website razendsnel en superstabiel is.

 • Het is nergens eenvoudiger en goedkoper om je Wordpress website naar de hoogste standaarden te hosten dan bij WebOké. Onze Wordpress pakketten bieden de beste ondersteuning, performance en stabiliteit voor de allerbeste prijzen.

Meer informatie over Wordpress Webhosting

Reseller webhosting met het DirectAdmin controlepaneel

Reseller Hosting

Als Reseller zit je bij WebOké ook meer dan goed. We bieden twee verschillende Reseller Hosting pakketten aan, net als bij onze Webhost pakketten onderscheiden deze zich van elkaar door de hoeveelheid beschikbare rekenkracht zodat ook grote, zware website de mogelijkheid hebben om op onze razendsnelle servers te draaien.

 • Het DirectAdmin controlepaneel geeft jou als Reseller oneindig veel mogelijkheden bij het onderhouden van de websites van jouw klanten, of bij het aanbieden van je eigen webhosting.
 • De Reseller pakketten zijn helemaal naar wens in te stellen. Je bepaald zelf het limiet aan opslagruimte, domeinen en users in jouw Reseller pakket, zo betaal je alleen voor wat je écht nodig hebt.
 • Onze Reseller pakketten zijn volledig whitelabel. Je kunt het DirectAdmin controlepaneel helemaal personaliseren met je eigen logo, kleurenthema en je kunt zelf de skin kiezen die je wilt gebruiken.

Meer informatie over Reseller Hosting

Email Only

Heb je geen compleet webhosting pakket nodig maar wil je wel graag je eigen emailadressen eindigend op je domeinnaam aan willen maken? Ons Email Only pakket maakt dit mogelijk, eenvoudig en goedkoop.

 • Het gebruiken van @gmail of @outlook adressen voor zakelijk gebruik straalt geen professionaliteit uit. Met ons Email Only pakket maak je eenvoudig emailadressen eindigend op jouw bedrijfsnaam of achternaam.

 • Installeer de emailadressen eenvoudig op verschillende apparaten zodat je altijd bereikbaar bent.

 • Het maken van je eigen emailadressen is nergens goedkoper dan bij WebOké. Je kunt een onbeperkt aantal emailadressen aanmaken, zonder bij te betalen.

Meer informatie over Email Only

Veelgestelde vragen

Wat is Litespeed Webserver?

Litespeed Webserver is een alternatief voor Apache Webserver, Apache Webserver wordt vanwege kostenoverwegingen door de meeste hosters gebruikt. Wij vinden snelheid en stabiliteit van onze servers erg belangrijk, daarom gebruiken wij Litespeed Webserver. We kunnen natuurlijk met woorden omschrijven hoeveel sneller en beter Litespeed is, maar onderstaande foto's zeggen genoeg.

Litespeed benchmark Litespeed snelheidstest Litespeed vergelijking met apache

Wat wordt er bedoeld met "Geoptimaliseerd voor... ?"

We hebben onze servers zo ingericht dat alle populaire scripts (Wordpress, Woocommerce, Magento etc.) zo snel, stabiel en efficiënt mogelijk kunnen werken, Litespeed Webserver en de Litespeed Cache plugin hebben hier een groot aandeel in. Onze webhosting pakketten zijn dus allemaal uitermate geschikt voor het hosten van jouw Wordpress, WooCommerce, Prestashop, Shopify, Joomla en Magento website. Gebruik je een ander CMS? Onze webhostingservers kunnen alles aan!

Waarom noemt WebOké.nl zichzelf betrouwbaar en onafhankelijk?

In de webhosting-wereld zijn er steeds minder webhosting bedrijven te vinden die geen onderdeel zijn van een groot investeringsbureau. Wij zien dat deze bedrijven allemaal hetzelfde werken. Ze kopen een webhostingbedrijf, verhogen de prijzen met absurde percentages, bezuinigen op de supportafdeling en negeren kritiek van klanten. Wij houden niet van deze manier van zaken doen. Wij zijn al 18 jaar lang een onafhankelijk webhostingbedrijf en zullen dat ook blijven. We zijn enorm gemotiveerd om de best mogelijke service aan onze bestaande klanten te blijven bieden, en veel nieuwe klanten die op zoek zijn naar een webhoster die ze kunnen vertrouwen te verwelkomen.

Wat is het verschil tussen de verschillende Webhosting pakketten?

Onze webhosting pakketten onderscheiden zich enkel en alleen door de rekenkracht die de pakketten tot hun beschikking hebben. Elk webhostingpakket is naar wens te configureren, door de klant is zelf te kiezen hoeveel extra domeinen, aliassen en opslagruimte ze binnen dat webhosting pakket willen hebben. Dat zorgt ervoor dat je bij ons het meeste waar voor je geld krijgt.

Waarom zou ik voor een ander Webhosting pakket dan Webhost One kiezen?

Ons Webhost One pakket is voor de meeste klanten en doeleinden meer dan geschikt. Als je meerdere domeinen/websites in je webhosting pakket hebt, gebruikt maakt van zwaardere scripts (Woocommerce, Magento, Prestashop etc.) of een webshop hebt kan het interessant zijn om voor een krachtiger webhosting pakket te kiezen. Webshops vereisen vaak erg veel I/O snelheid, als de I/O limieten telkens worden aangetikt kan dit de stabiliteit van de webshops en de ervaringen van bezoekers negatief beïnvloeden. Je kunt altijd eerst voor het Webhost One pakket kiezen, het is eenvoudig om op een later moment te upgraden naar een krachtiger webhosting pakket als daar behoefte aan is. Dit is binnen een minuut geregeld.

Voor welke klanten is Webhosting van WebOké.nl geschikt?

Ons klantenbestand is enorm divers. Onze klanten bestaan uit (erg) grote bedrijven, hobbyisten, verenigingen, webdesigners en families die graag een eigen emailaccount willen hebben. Onze verschillende pakketten spelen in op de behoeften van iedereen: bedrijf of particulier, hobbyist of stichting, groot budget of klein budget.


Open WhatsApp