Na het bestellen van je hostingpakket ontvang je een mail met relevante informatie, hier staat ook in op welke server je hostingpakket draait. Via het WebOke controlepaneel kun je er ook achter komen op welke server je hostingpakket draait. Dit artikel legt uit hoe je in het WebOke controlepaneel kunt komen.

Als je eenmaal in het WebOke controlepaneel zit kun je helemaal onderin de pagina op Hosting informatie klikken, hier zie je vervolgens je gebruiksnaam en de servernaam.