Op welke server draait mijn hostingpakket?

Na het bestellen van je hostingpakket ontvang een mail met relevante informatie, hier staat ook in op welke server je hostingpakket draait. Via het Web-Oke controlepaneel kun je er ook achter komen op welke server je hostingpakket draait. Dit artikel legt uit hoe je in het Web-Oke controlepaneel kunt komen.

Als je eenmaal in het Web-Oke controlepaneel zit kun je helemaal onderin de pagina op Hosting informatie klikken, hier zie je vervolgens je gebruiksnaam en de servernaam.