Het kan zijn dat sommige mails gestuurd aan een maillinglist(maillist, majordomo) niet aankomen. Meestal gebeurd dat als er bijlagen meegestuurd worden het bericht zo groter wordt dan 40K. In de instellingen van een maillist kunt u dit zelf aanpassen zodat groter bijlagen toegestaan zijn. Maak het echter niet te groot.

1. Inloggen in het controle paneel
  2. Mailing Lists / Mailinglijst
  3. Kies de mailling list View/Bekijk
  4. To change list and digest settings, click here (op here klikken) / Voor lijst- en digestaanpassingen klik hier (op hier klikken)
  5. MaxLength staat standaard op 40.000 (40K) maak dit groter om ruimere bijlagen toe te staan.