Als u de melding krijgt: 
"Op de server waarmee u verbonden bent, wordt een beveiligingscertificaat gebruikt dat niet kan worden gecontroleerd. De principal-naam van het doel is onjuist. Wilt u deze server blijven gebruiken?" Dan is waarschijnlijk dit aan de hand.

U heeft SSL/TLS(beveiligde verbinding) aanstaan in uw mailclient en u heeft bij inkomende/uitgaande mailserver uw eigen domeinnaam ingevuld. Op zich helemaal goed, alleen op het moment dat u zich met de mailserver verbindt zal de mailserver de domeinnaam in combinatie met het certificaat controleren. Domein is dan mail.uwdomein.xx en het certificaat *.webawere.nl. Omdat deze 2 anders zijn krijgt u deze melding. Het is geen probleem om dit te accepteren.

Als u de melding niet wilt krijgen kunt u 2 dingen doen. SSL uitzetten (maar dan is de mailverbinding niet meer beveiligd) of in uw mailclient bij in- en uitgaande mailserver uw eigen domeinnaam niet gebruiken maar de servernaam. De servernaam is linuxXX.webawere.nl of winXX.webawere.nl en vindt u terug in de email met account gegevens en onder Mijn Producten.

Was dit antwoord nuttig? 11 gebruikers vonden dit artikel nuttig (15 Stemmen)