De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

Als u de melding krijgt: 
"Op de server waarmee u verbonden bent, wordt een beveiligingscertificaat gebruikt dat niet kan worden gecontroleerd. De principal-naam van het doel is onjuist. Wilt u deze server blijven gebruiken?" Dan is waarschijnlijk dit aan de hand.

U heeft SSL/TLS(beveiligde verbinding) aanstaan in uw mailclient en u heeft bij inkomende/uitgaande mailserver uw eigen domeinnaam ingevuld. Op zich helemaal goed, alleen op het moment dat u zich met de mailserver verbindt zal de mailserver de domeinnaam in combinatie met het certificaat controleren. Domein is dan mail.uwdomein.xx en het certificaat *.webawere.nl. Omdat deze 2 anders zijn krijgt u deze melding. Het is geen probleem om dit te accepteren.

Als u de melding niet wilt krijgen kunt u 2 dingen doen. SSL uitzetten (maar dan is de mailverbinding niet meer beveiligd) of in uw mailclient bij in- en uitgaande mailserver uw eigen domeinnaam niet gebruiken maar de servernaam. De servernaam is linuxXX.webawere.nl of winXX.webawere.nl en vindt u terug in de email met account gegevens en onder Mijn Producten.

Was dit antwoord nuttig? 8 gebruikers vonden dit artikel nuttig (12 Stemmen)