Als je je website niet getoond wilt hebben op het internet maar je wilt wel je mail behouden dan heb je nog steeds het hostingpakket nodig.

1. Je logt in directadmin/het controlepaneel in
  2. Ga via bestandsbeheer naar de map /domains/uwdomein.xx/public_html
  3. Verwijder in de public_html map alle bestanden en mappen
  4. Als je nu in een browser naar je website gaat zal er een foutmelding getoond worden. Als je dat prima vindt ben je nu klaar. Als je een bericht wilt tonen zoals bijvoorbeeld 'Deze website is beëindigd' dan maak je in de public_html map een bestand aan met de naam index.html met deze tekst erin.