Doordat scripts zoals Wordpress en Joomla door zoveel mensen wereldwijd gebruikt worden zijn deze tegelijk ook een populair doelwit van hackers.

Hackers misbruiken vaak verouderde thema's of plugins om binnen te dringen in een website, of gebruiken speciale software om het administrator wachtwoord te achterhalen. Een gehackte website kan al snel voor paniek zorgen maar gelukkig is dit vrijwel altijd weer te verhelpen.

Als wij constateren dat een website van u gehackt is dan brengen we u via een email op de hoogte. U kunt dan mbv onze kennisbank dit zelf proberen op te lossen.

Heeft u daar echter geen zin in, geen tijd voor of zou u niet weten waar u moet beginnen? Dan is onze hack-oplosservice wellicht iets voor u. Deze service hebben we op verzoek van vele van onze klanten in het leven geroepen. Maar ook derden die nog geen klant bij ons zijn kunnen bij ons terecht.

U betaalt € 89 voor het oplossen binnen 3 werkdagen en € 129 voor het oplossen binnen 24 uur, deze prijzen zijn exclusief BTW.
De stappen die wij nemen om uw hack op te lossen zijn oa:

  1. Allereerst de toegang van de hacker tot de website ontnemen
  2. Onderzoeken welke bestanden besmet zijn en deze verwijderen/herstellen
  3. Het teruglezen van een veilige back-up van zowel alle bestanden als de database
  4. Het gat waar de hacker misbruik van heeft gemaakt dichten
  5. Alle thema's en plugins voorzien van de meest recente beveiligingsupdates
  6. No cure, no pay. In het onwaarschijnlijke geval dat wij uw hack niet op kunnen lossen, betaalt u niets.

Als u gebruik wilt maken van deze service dan kun je ons dit laten weten door een ticket aan te maken, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag. In het ticket vermeldt u om welke website het gaat en geeft u zoveel mogelijk gegevens mbt de website aan ons door.

Was dit antwoord nuttig? 11 gebruikers vonden dit artikel nuttig (13 Stemmen)