*Dit artikel geldt alleen voor domeinen die niet in een hostingpakket zitten.*

Bij WebOké kun je kosteloos domein- en emaildoorsturingen voor je domeinen aanmaken. In dit artikel leggen we uit hoe je op onze website eenvoudig een domeindoorsturing aan kunt maken. Klik hier voor uitleg over het aanmaken van een emaildoorsturing.

- Ga naar Mijn domeinen

- Klik op het domein waarvoor je de doorsturing aan wilt maken

- Klik in het linkermenu op Domein doorsturingen

- Kies in het Dropdown menu wat voor type doorsturing het met worden, dit is in de meeste gevallen Permanent of Tijdelijk (zie https://en.wikipedia.org/wiki/URL_redirection#HTTP_status_codes_3xx voor meer uitleg).
- Vul in het volgende veld
in op welke url de doorsturing moet werken. Wanneer je het veld achter de "/" leeg laat zal de doorsturing voor het het domein werken. Als je wilt dat de doorsturing alleen op een specifiek pad werkt kun je dat in het lege veld invullen. Wanneer je daar doorsturing invult, zal de doorsturing alleen werken wanneer je naar voorbeelddomein2.nu/doorsturing gaat.
- In het volgende veld vul je in wat het bestemmingsadres van de doorsturing moet worden. Zoals het in onderstaand voorbeeld in ingevuld zul je via voorbeelddomein2.nu worden doorgestuurd naar voorbeelddomein.nu.