Onze servers maken dagelijks backups van alle hostingpakketten. Deze backups worden in een ander datacenter opgeslagen dan waar onze hostingservers staan en deze zijn tot 30 dagen in het verleden gratis terug te lezen. Je kunt bij de backup-module inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord van je hostingpakket, dit zijn niet de gegevens van je WebOké account.

- De link naar de backup-module vind je in het WebOké controlepaneel. Weet je niet hoe je in het WebOké controlepaneel kunt komen? Klik dan hier.- Na het inloggen(je gebruikersnaam en wachtwoord voor de backupmodule zijn exact hetzelfde als voor het DirectAdmin controle paneel) zie je een overzicht met alle beschikbare backups. Klik op Browse om door de backup te bladeren en specifieke bestanden of mappen terug te lezen. Klik op Download om de gehele backup naar je pc te downloaden.- Nadat je op Browse hebt geklikt kun je door de backup heen bladeren door dubbel te klikken op de mappen en het bestand of de map die wilt teruglezen selecteren. Als je bijvoorbeeld wijzigingen aan je website hebt aangebracht welke nu problemen opleveren, dan kun je de public_html map van een moment waar deze problemen nog niet aanwezig waren teruglezen. Je kunt naar de public_html map navigeren door dubbel te klikken op de map Domains.
Let op: om door de mappen heen te bladeren dien je dubbel te klikken op de map.- Vervolgens dubbelklik je op de map van de domeinnaam waarvan je de public_html map wilt terug lezen.

- Vink in het volgende scherm de Public_html map aan en klik vervolgens op Restore selected.


Was dit antwoord nuttig? 9 gebruikers vonden dit artikel nuttig (10 Stemmen)