De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

Een .EU domeinnaam kan in quarantine komen als de domeinnaam door de registrar wordt verwijderd. Een domeinnaam blijft dan in principe 40 dagen inactief in quarantine en komt daarna weer vrij en is weer door derden te registreren. 

De domeinnaam kan opnieuw geactiveerd worden door de registrar die deze verwijderd heeft. Het is echter ook mogelijk een nieuwe registrar opdracht te geven om een transfer uit quarantaine te starten. Deze transacties zijn duurder dan een normale transfer omdat dit niet de standaard procedure is. Ook is het belangrijk te weten dat deze transfer moet goedgekeurd en afgehandeld zijn voor het einde van de quarantaineperiode. Zoniet kom de domeinnaam onherroepelijk vrij.

Wij rekenen naast de domeinkosten 20 euro voor het uit quarantine halen van een domeinnaam die via ons in quarantine is gekomen, 40 euro voor het uit quarantine verhuizen van een domeinnaam bij een andere registrar.

Was dit antwoord nuttig? 2 gebruikers vonden dit artikel nuttig (5 Stemmen)