• Dinsdag, Juni 8, 2021

De beveiliging van je website is enorm belangrijk. Een veilige website geeft bezoekers vertrouwen, zorgt voor meer conversies en heeft een positieve impact op je vindbaarheid in Google (SEO).

We raden onze klanten altijd aan om de beveiliging van hun websites serieus te nemen en we maken het beveiligen van websites dan ook zo eenvoudig mogelijk. Onze kennisbank staat vol met artikelen die hier hulp bij bieden en ons support team weet altijd wat er moet gebeuren om ook jouw website volledig veilig te maken.

Wil je weten hoe de beveiliging van jouw website er voor staat? Doe dan de websitetest op internet.nl !

Alle websites die op de servers van WebOké draaien zijn in staat om een 100% score te halen op internet.nl, hier dienen wel enkele handelingen voor gedaan te worden.
Om het halen van een 100% score zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we een eenvoudig stappenplan gemaakt, klik hier om aan de slag te gaan!

Wat is internet.nl?

De testtool Internet.nl is een initiatief van het Platform Internetstandaarden. Het doel van het platform is om gezamenlijk het gebruik van moderne internetstandaarden verder te vergroten om daarmee het internet voor iedereen toegankelijker, veiliger en betrouwbaarder te maken. Het platform is een samenwerkingsverband van partijen uit de Internetgemeenschap en de Nederlandse overheid.