Preuzimanje podataka ili brisanje korisničkog računa
Vaši podaci pripadaju Vama. Zato u korisničkom sučelju sami možete preuzeti sve svoje podatke i, ako više ne želite biti naš klijent, izbrisati svoj korisnički račun sa svim podacima.
Preuzimanje svih podataka
- Idite na Moji podaci i pomaknite se do odjeljka Vaši podaci i privatnost.
- Kliknite Preuzmite sve moje podatke.
Dobivate jednu zip datoteku sa sadržajem:
- gegevens.json: Vaš korisnički račun, prijave, osobe za kontakt, proizvodi, domene, računi, plaćanja, kredit, narudžbe, zahtjevi za podršku s našim odgovorima, predmeti e-mail poruka koje smo Vam poslali, Vaša povijest prijava, Vaše privole, Vaši razgovori s AI asistentom, Vaše AI Bouwer stranice i Vaš MCP pristup.
- facturen/: svi Vaši računi u PDF formatu.
Lozinke, sigurnosni ključevi, autorizacijski kodovi, interne bilješke i sadržaj e-mail poruka namjerno nisu uključeni. Tako u datoteku ne dospijevaju podaci za prijavu.
Brisanje korisničkog računa i podataka
Ne želite više biti naš klijent? Tada svoj korisnički račun možete sami izbrisati putem Moji podaci > Izbrišite sve moje podatke. To je moguće ako:
- više nemate aktivnih proizvoda ni domena (otkažite ih ili prenesite svoje domene);
- nemate neplaćenih računa ni troškova koji tek trebaju biti fakturirani;
- na svojem korisničkom računu više nemate kredita (za to nam se obratite).
Ako je još nešto otvoreno, točno ćete vidjeti što najprije treba riješiti. Kada je sve riješeno, potvrđujete svojom lozinkom i upisujete IZBRISATI.
Što se događa kada izbrišete korisnički račun?
- Nakon toga se više ne možete prijaviti. Druge prijave gube pristup Vašem korisničkom računu.
- Svi Vaši podaci se brišu: Vaš korisnički račun, osobe za kontakt, zahtjevi za podršku, e-mail poruke, narudžbe i prijave.
- Vaše račune čuvamo zasebno jer to zahtijeva zakon. Prvih 7 godina s Vašim imenom i adresom, a nakon toga bez njih (anonimizirano). Sami računi ostaju sačuvani.
Želite li nešto sačuvati? Tada najprije preuzmite svoje podatke.
Automatsko brisanje nakon 1 godine
Ako više nemate aktivnih proizvoda, Vaš korisnički račun automatski brišemo nakon 1 godine, na isti način kao gore. Vaše račune tada također čuvamo zasebno. Ako imate još neplaćeni račun ili kredit, to se događa tek kada oni budu riješeni.
