Tegenwoordig wordt van de meeste websites verwacht dat deze veilig zijn, dus via https/SSL bereikbaar zijn zodat alle gegevens versleuteld verstuurd en ontvangen worden en niemand deze kan onderscheppen.

Het geeft de bezoeker een veiliger gevoel en je website komt ook hoger in de ranking bij Google en andere zoekmachines, bovendien geven vrijwel alle moderne browsers tegenwoordig afschrikkende waarschuwingen wanneer er een onveilige site wordt bezocht.

Er komt wel wat bij kijken om je website hiervoor geschikt te maken. Zo moeten alle http verwijzingen vervangen worden, je moet een (gratis) certificaat bestellen en implementeren, DNSSEC activeren en zorgen dat je op internet.nl de 100% veiligheidsscore kunt halen.

In onze kennisbank vind je alle artikelen die je nodig hebt om je site zelf te beveiligen met een gratis Let's Encrypt certificaat en bereikbaar via https te maken. Niet iedereen heeft hier echter zin, tijd of de kennis voor om dit zelf te doen.

Voor slechts 30 EURO (*) maken wij je website helemaal geschikt voor https inclusief het installeren van het Let's Encrypt certificaat. Deze werkzaamheden zijn eenmalig, het is dus niet zo dat je dit volgend jaar weer moet (laten) uitvoeren.

(*)Excl. btw. Voor iedere extra website betaal je geen 30 maar 20 euro. No Cure, No Pay. Mocht het ons niet lukken de site volledig geschikt voor https te maken, betaal je niets.


Contact opnemen