Wat is webhosting?

Kort gezegd is webhosting het "huren" van een stukje ruimte op het internet waar jij je website kan plaatsen zodat deze bereikbaar wordt voor de hele wereld. Webhosting maakt het dus mogelijk om jouw domeinnaam functioneel te maken door een website te tonen of te gebruiken voor het maken en beheren van je eigen emailadressen.

Een webhoster kun je vergelijken met de eigenaar van een winkelpand. De eigenaar van het pand verhuurt de ruimte aan een ondernemer die een eigen winkel wilt openen. De eigenaar van het pand zorgt dat alle voorzieningen aanwezig zijn zoals elektriciteit, water en het periodieke onderhoud. De ondernemer bepaalt verder zelf wat voor winkel hij in deze ruimte wilt plaatsen en richt hem helemaal naar wens in.

Zo zorgen wij dat onze servers goed functioneren, veilig zijn en up-to-date blijven zodat jouw website voor de hele wereld bereikbaar is en je probleemloos kunt communiceren via je eigen emailadressen.

Webhosting bij WebOké.nl

Het doel van WebOké.nl is om webhosting zo toegankelijk, goedkoop en eenvoudig mogelijk te maken voor iedereen.
We bieden webhosting pakketten aan voor alle budgetten en alle doelgroepen, zo is er altijd een pakket te vinden dat bij je past. Het maakt niet uit of je een bedrijf met meerdere werknemers bent, een hobbyist, een vereniging of een webshop. Iedereen kan bij ons terecht!

Onze servers zijn uiterst modern, razendsnel en voorzien van de allerbeste software om jouw website zo snel en stabiel mogelijk te laten werken. We maken gebruik van LiteSpeed Webserver, CloudLinux en de meest recente PHP versies.

Daarom durven wij te zeggen dat webhosting bij WebOké.nl de allerbeste keuze is, wij bieden de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding.

Ontdek webhosting bij WebOké.nl
Open WhatsApp