micosoft-iconMicrosoft 365 Business Basic micosoft-iconMicrosoft 365 Business Standard micosoft-iconExchange Online
micro Desktopversies van Office apps
 • word-icon
 • xls-icon
 • PP-icon
 • OneNote-icon
 • Publisher-icon
 • outlook-icon
 • Access-icon
wrong tick Op 5 apparaten tegelijk wrong
micro Office Online: Webversies
 • word-icon
 • xls-icon
 • PP-icon
 • OneNote-icon
tick tick tick Alleen Outlook
drive OneDrive Cloudopslag
1 TB 1 TB wrong
exchange Exchange email (Geavanceerd agenda- en mailbox gebruik)
tick Mailbox van 50GB tick Mailbox van 50GB tick Mailbox van 50GB
Teams Teams voor Bedrijven
tick tick wrong
€6,99 per maand
of €74,99 per jaar
€13,99 per maand
of €144,99 per jaar
€5,99 per maand
of €59,99 per jaar
Bestellen Bestellen Bestellen

Altijd en overal bereikbaar en productief

Met de verschillende Microsoft 365 licenties is het eenvoudig om altijd en overal bereikbaar en productief te zijn.

Plan meetings in met je collega's, deel mailboxen met elkaar en werk tegelijkertijd in belangrijke documenten.

Met OneDrive plaats je bestanden eenvoudig in de cloud zodat jij en je collega's hier altijd toegang tot hebben, vanaf welke locatie dan ook.

imgcontent
imgcontent

Professionele zakelijke email met Microsoft Exchange

Koppel je eigen domeinnaam aan de Microsoft Exchange servers om zo veel mogelijk uit je mail te halen.

Gebruik maken van Microsoft Exchange biedt vele voordelen, voeg je emailadres eenvoudig op meerdere apparaten toe aan Outlook, plan al je afspraken in in de agenda van Outlook welke automatisch synchroniseert naar al je apparaten en hou eenvoudig gedeelde mailboxen bij met je collega's.

Altijd de laatste versie van je favoriete Office Apps.

De doorlopende licenties zorgen ervoor dat je Office Apps altijd up-to-date zijn en kosteloos worden geüpdate naar toekomstige versies, zodat je altijd gebruik kunt maken van de nieuwste functies.

Bewerk documenten in Word, maak professionele presentaties in Powerpoint, communiceer persoonlijk met je collega's via Microsoft Teams en bewaar je bestanden veilig in de cloud van OneDrive. De opties die de Office applicaties bieden zijn eindeloos.

imgcontent

Veelgestelde vragen

Microsoft 365 is vooral voor bedrijven enorm interessant. De applicaties die worden geleverd zijn compleet en helpen je eenvoudig samenwerken met collega's. Werk samen aan documenten in Word, sla belangrijke bestanden op in OneDrive en hou meetings met Microsoft Teams. Microsoft Exchange en Outlook maken het moeiteloze gebruik van professionele email en gedeelde agenda's mogelijk.

Nee, je kunt gebruik maken van alle nuttige functies van Microsoft 365 zonder eigen domeinnaam of webhosting. Je krijgt een eigen .onmicrosoft.com subdomein wat je toegang geeft tot het online portaal van Microsoft. Je kunt na de bestelling eventueel wel je eigen domeinnaam koppelen zodat je onder andere gebruik kunt maken van Microsoft Exchange.

Zeker! Met Business Basic kun je op ieder gewenst moment de online versies van de Microsoft applicaties benaderen, vanaf ieder apparaat. Met Apps voor bedrijven en Business Standard heb je de mogelijkheid om de applicaties op 15 verschillende apparaten te installeren: 5 desktops/laptops, 5 smartphones en 5 tablets.

Hoewel al onze hosting pakketten inclusief uitgebreide mailfunctionaliteit komt biedt Microsoft Echange toch net die extra functionaliteit wat het professionele gebruik van email eenvoudiger maakt. Zo is het eenvoudig om je agenda op ieder apparaat eenvoudig te beheren, is het mogelijk om grote bijlages via de mail te sturen, is het eenvoudiger om mailling lijsten aan te maken en te beheren en kun je makkelijker samenwerken met je collega's.
Daarnaast worden de servers van Microsoft Exchange als de "baas" van de email-infrastructuur gezien.

Open WhatsApp