De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

Voor linux hosting geldt dat in de map /domains/uwdomein.xx/public_html een .htaccess file aanwezig is of gemaakt kan worden. Voer onderstaande code in boven in de .htaccess file en alle toegang tot het genoemde bestand, in welke directory dan ook, zal geblokkeerd worden.

<Files “plugin_googlemap2_proxy.php”>
Order Allow,Deny
Deny from all
</Files>

Keywords: plugin google googlemap2 proxy .htaccess

Was dit antwoord nuttig? 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig (0 Stemmen)