Als u een pagina, bijvoorbeeld in de index.html, wilt doorsturen naar een andere website dan kan dat in het controle paneel geregeld worden. In onze FAQ is hier meer info over te vinden.
Een andere mogelijkheid echter is om het in een html pagina te regelen. Zo kunt u in de public_html (linux hosting) of in de httpdocs (windows hosting) een index.html aanmaken met de volgende inhoud:
<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="0; url=http://www.google.nl">
Zo zal iedereen die de domeinnaam bezoekt automatisch doorgestuurd worden naar google.nl. Ipv google.nl kunt u natuurlijk iedere naam opgeven die u wilt.

Dit werkt als iemand naar www.uwdomein.xx of www.uwdomein.xx/index.html gaat. Het werkt niet als iemand zelf rechtstreeks een pagina kiest, dus bijvoorbeeld www.uwdomein.xx/contact.html of iets als www.uwdomein.xx/admin. Daar is dan toch de redirect vanuit het controle paneel voor nodig (of bij linux hosting een .htaccess file).