Er zijn enorm veel verschillende Mail Delivery Failed erros, hieronder noemen we de meeste voorkomende voorbeelden:

 

 1. "550 Requested action not taken: mailbox unavailable or not local" - Dit foutbericht geeft aan dat het e-mailadres van de ontvanger incorrect is of dat de server het bericht niet kan afleveren in de mailbox van de ontvanger.

 2. "550 No Such User Here" - Dit foutbericht geeft aan dat het e-mailadres van de ontvanger niet bestaat op de ontvangende server.

 3. "554 Delivery error: This user doesn't have a XXXX (bijvoorbeeld yahoo of google) account" - Dit foutbericht geeft aan dat het e-mailadres van de ontvanger geen geldig e-mailadres is.

 4. "550 5.1.1 User unknown" - Dit foutbericht geeft aan dat het e-mailadres van de ontvanger niet bekend is op de ontvangende server.

 5. "451 Temporary local problem - please try later" - Dit foutbericht geeft aan dat er een tijdelijk probleem is met de ontvangende server dat het afleveren van het bericht verhindert.

 6. "421 Service not available, closing transmission channel" - Dit foutbericht geeft aan dat de server het bericht op dit moment niet kan verzenden.

 7. "550 5.7.1 Relaying denied" - Dit foutbericht geeft aan dat de server niet juist is geconfigureerd om het bericht naar de ontvanger te verzenden.

 8. "554 5.5.1 Error: no valid recipients" - Dit foutbericht geeft aan dat het bericht geen geldige ontvangers heeft.

 9. "553 5.1.2 Invalid recipient" - Dit foutbericht geeft aan dat het e-mailadres van de ontvanger niet geldig is.

 10. "550 5.4.5 Daily sending quota exceeded" - Dit foutbericht geeft aan dat de afzender zijn dagelijkse verzendlimiet heeft overschreden.

 11. "550 5.7.0 Mail sending denied" - Dit foutbericht geeft aan dat de server niet is geconfigureerd om het bericht te verzenden.

 12. "554 5.2.2 Mailbox full" - Dit foutbericht geeft aan dat de mailbox van de ontvanger vol is en geen nieuwe berichten kan ontvangen.

 13. "450 4.2.1 The user you are trying to contact is receiving mail at a rate that prevents additional messages from being delivered" - Dit foutbericht geeft aan dat de mailbox van de ontvanger te snel berichten ontvangt en op dit moment geen nieuwe berichten kan accepteren.

 14. "451 4.4.2 Timeout - closing connection. Please try again later" - Dit foutbericht geeft aan dat er een time-out is opgetreden tijdens het verzenden van het bericht en dat de verbinding is beëindigd. Probeer het later opnieuw.

 15. "550 5.7.1 SPF check failed" - Dit foutbericht geeft aan dat de SPF-controle van het bericht is mislukt en dat het bericht niet kan worden verzonden.

 16. "550 5.7.1 DMARC check failed" - Dit foutbericht geeft aan dat de DMARC-controle van het bericht is mislukt en dat het bericht niet kan worden verzonden.

 17. "550 5.7.1 [CS] Spam message rejected" - Dit foutbericht geeft aan dat het bericht is afgekeurd als spam en niet kan worden verzonden.

 18. "550 5.7.1 [X] Our system has detected an unusual rate of unsolicited mail originating from your IP address. To protect our users, your message has been blocked" - Dit foutbericht geeft aan dat het systeem een ongewoon hoog aantal ongewenste e-mails heeft gedetecteerd dat afkomstig is van het IP-adres van de verzender. Om onze gebruikers te beschermen, is het bericht geblokkeerd.

 19. "550 5.7.1 [X] Your message looks like spam" - Dit foutbericht geeft aan dat het bericht lijkt op spam en niet kan worden verzonden.

 20. "550 5.7.1 [Y] Your message was rejected because it contains too many links" - Dit foutbericht geeft aan dat het bericht is afgekeurd omdat het te veel links bevat.

 21. "550 5.7.1 [Z] Your message was rejected because it contains a suspicious attachment" - Dit foutbericht geeft aan dat het bericht is afgekeurd omdat het een verdachte bijlage bevat.

 22. "550 5.7.1 [AA] Your message was rejected because it contains a virus" - Dit foutbericht geeft aan dat het bericht is afgekeurd omdat het een virus bevat.

 23. "550 5.7.1 [BB] Your message was rejected because it contains blocked content" - Dit foutbericht geeft aan dat het bericht is afgekeurd omdat het geblokkeerde inhoud bevat.

 24. "550 5.7.1 [CC] Your message was rejected because it is too large" - Dit foutbericht geeft aan dat het bericht is afgekeurd omdat het te groot is.

 25. "550 5.7.1 [DD] Your message was rejected because it contains a potential phishing attack" - Dit foutbericht geeft aan dat het bericht is afgekeurd omdat het een mogelijke phishingaanval bevat.

 26. "550 5.7.1 [EE] Your message was rejected because it contains potentially malicious content" - Dit foutbericht geeft aan dat het bericht is afgekeurd omdat het mogelijk schadelijke inhoud bevat.

 27. "550 5.7.1 [FF] Your message was rejected because it violates our terms of service" - Dit foutbericht geeft aan dat het bericht is afgekeurd omdat het onze gebruiksvoorwaarden schendt.

 28. "550 5.7.1 [GG] Your message was rejected because it contains prohibited content" - Dit foutbericht geeft aan dat het bericht is afgekeurd omdat het verboden inhoud bevat.

Was dit antwoord nuttig? 9 gebruikers vonden dit artikel nuttig (13 Stemmen)