Nadat een pop3/imap mailbox is aangemaakt in het controle paneel kun je meer emailadressen (ook wel alias genoemd) aanmaken en deze door laten sturen naar de aangemaakt mailbox. In het controle paneel kies je dan voor doorsturingen/forwarders.

Het is mogelijk door bij doorsturen/forwarders in het controle paneel (DirectAdmin) de emailadressen met een comma te scheiden(geen spaties ertussen) zodat email doorgestuurd wordt naar meerdere adressen.