Standaard worden mappen die binnen Outlook aangemaakt worden, niet gesynchroniseerd. Dit betekent dat de mappen die in Outlook worden aangemaakt, niet zichtbaar zijn in de webmail.
Dit is gelukkig met enkele kleine stappen te realiseren.

- Klik in E-mailin het navigatiedeelvenster (het linkermenu binnen outlook) met de rechtermuisknop op de bovenste map van het IMAP-account.

- Klik op IMAP-mappen.

-
Klik op Query.

Klik op een map en klik vervolgens op Aanmelden of Afmelden.