Met de overgang naar ons nieuwe systeem zullen we ook stoppen met het aanbieden van Rapid SSL certificaten, in plaats hiervan zullen Positive SSL certificaten aan gaan bieden. Als je nu een Rapid SSL certificaat in gebruik hebt zal deze gewoon blijven werken tot de verloopdatum. Na de verloopdatum van het Rapid SSL certificaat kun je ons nieuwe Positive SSL certificaat bestellen en direct activeren.

Klik in het menu onder 'Producten' op
SSL Certificaten voor meer info. Mocht je vragen hebben, stuur ons dan gerust een bericht!