Hoe zeg ik mijn domeinregistratie op?

Alle domeinen worden standaard automatisch verlengd op de vervaldatum. Als je je domeinnaam wilt opzeggen of je wilt voorkomen dat hij automatisch wordt verlengd kun je deze stappen volgen:

- Ga naar Mijn Domeinen

- Klik op het domein dat je op wilt zeggen

- Klik op Automatische verlenging en zet in het volgende scherm het automatisch verlengen uit.

Dit was alles! Dit domein zal niet meer automatisch verlengd worden en er zal geen factuur meer voor aangemaakt worden. Was er al een factuur voor de verlenging aangemaakt? Stuur dan even een berichtje naar het support team!