Windows of Linux hosting 

95% van onze klanten maakt gebruik van windows hosting, en wereldwijd draaien ongeveer 96,3% van de hostingservers op Linux, dit is dus duidelijk de meest gebruikte hostingsoftware wereldwijd. Wij raden Linux hosting dan ook voor de meeste van onze klanten aan. Hoewel Windows een bekende naam is, bied Windows hosting maar voor weinig mensen voordelen. Alleen als je een MSSQL (niet te verwarren met MYSQL) database nodig hebt zullen wij Windows hosting aanraden.

Basis hosting

Onze kleinste hostingpakketten vallen onder de categorie basis hosting, deze categorie bestaat uit 3 verschillende pakketten: Webhost ONE, Webhost TWO en Webhost THREE. Voor de meeste (particuliere) klanten zullen deze pakketten voldoende zijn, de meeste verschillen tussen de pakketten zit hem in de snelheid en beschikbare rekenkracht. Bij elk pakket kun je zelf de keuze maken hoeveel schijfruimte je wilt, van 5GB t/m 100GB. 

Zakelijke hosting 

Voor een bedrijf is een stabiele en snelle website natuurlijk van groot belang, daarom hebben we hier aparte pakketten voor samengesteld bestaande uit Business ONEBusiness TWO en Business THREE. Ook hier zit het verschil van de pakketten voornamelijk in de snelheid, beschikbare rekenkracht en de beschikbare bandbreedte. Meer beschikbare rekenkracht verkleint de kans dat je last krijgt van andere klanten op dezelfde server aanzienlijk, het blijft uiteraard shared hosting maar de resources die je bij deze pakketten krijgt zorgen er eigenlijk voor dat je dit niet door hebt. 

Reseller Hosting

We bieden zowel Linux, als Windows resellerpakketten aan, het Linux pakket met het DirectAdmin controlepaneel is de meest populaire keuze. Het voordeel van het Linux resellerpakket is dat hij, op de servernaam in de adresbalk na, whitelabel is. Je kunt zelf de DirectAdmin skin aanpassen en eventueel je eigen logo in het DirectAdmin controlepaneel plaatsen. 

 

Was dit antwoord nuttig? 2 gebruikers vonden dit artikel nuttig (3 Stemmen)