betrouwbare en onafhankelijke webhosting

Wat maakt de hosting van WebOké duurzaam?

WebOké neemt vele zichtbare en onzichtbare maatregelen om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Zo staat ons personeel niet iedere dag met hun auto in de file onderweg naar kantoor en werken we met alleen zeer efficiënte hardware, maar dat is natuurlijk niet alles:

Bomen planten - We maken enkel gebruik van een duurzame bank. Met iedere uitgaande transactie die wij doen worden er bomen geplant. Per maand worden er dankzij WebOké tientallen bomen geplant, zo planten we zelfs met de uitbetalingen van onze salarissen bomen! Win-win.

Groene stroom - Onze servers bevinden zich in twee locaties van NorthC Datacenters, beide datacenters maken uitsluitend gebruik van groene stroom. Het datacenter in Aalsmeer heeft zelfs ruim 500 zonnepanelen op het dak om voor een deel eigen stroom op te wekken.

Restwarmte recycling - De warmte die wordt geproduceerd in het datacenter in Aalsmeer wordt slim ingezet, dit wordt namelijk gerecycled door bedrijven in de buurt. Zo wordt er een zwembad, kinderdagverblijf en exportbedrijf in planten mee verwarmt. In ruil voor deze warmte krijgt het datacenter koele lucht terug om onze servers vervolgens koel te houden.


Lees hier meer over ons duurzame datacenter!


Keurmerk duurzame hosting

Wil je aan de bezoekers van je website laten zien dat jouw website duurzaam en met 100% groene stroom wordt gehost? Plaats dan dit keurmerk op je website!

Duurzame hosting op groene stroom

Kopieer en plak onderstaande code op de locatie op je website waar je het keurmerk wilt tonen:

<a href="https://www.weboke.nl/groenehosting"><img src="https://www.weboke.nl/duurzamehosting/keurmerk.svg" alt="Duurzame hosting op groene stroom" height="150px" width="150px"/></a>


Wat maakt de hosting van WebOké duurzaam?

Duurzame hosting op groene stroom

Heb je een website die niet alleen door Nederlands sprekenden wordt bezocht? Gebruik dan onderstaand keurmerk!

<a href="https://www.weboke.nl/groenehosting"><img src="https://www.weboke.nl/duurzamehosting/keurmerkengels.svg" alt="Durable hosting using renewable energy" height="150px" width="150px"/></a>


Open WhatsApp