WebOké.nl | Goedkope, betrouwbare domeinregistratie
Kies net als tienduizenden voorgangers voor domeinregistratie bij WebOké. Bij ons is domeinregistratie eenvoudig, goedkoop en vol functies. Heb je al een domein en wil je deze naar ons verhuizen? Dit regel je binnen enkele minuten! Wil je daarnaast ook je volledige website verhuizen? Maak dan gebruik van onze gratis verhuisservice!
 
Het is nergens zo makkelijk om de juiste domeinextensie te vinden als bij ons, je hebt bij ons de keuze uit 1939 extensies! Klik op onderstaande knop voor een volledig overzicht van alle extensies en de daarbij behorende prijzen.

Overzicht alle domeinextensies

Waarom domeinregistratie bij WebOké?

- Als je een domein registreert bij WebOké dan ben, en blijf je ook echt de eigenaar van dit domein. Dit is niet bij elke hoster het geval.

- Bij ons heb je geen hostingpakket nodig en hoef je ook niets extra te betalen om de DNS volledig te beheren en domeindoorsturingen en emaildoorsturingen aan te maken. Dit is allemaal in de prijs van de domeinregistratie inbegrepen.

- Onze prijzen zijn duidelijk en eerlijk. Wij doen niet aan prijsconstructies waarbij het domein het eerste jaar voor een laag bedrag is te registreren, en daarna stilzwijgend verlengd wordt met een grote prijsstijging. Bij ons betaal je gewoon het bedrag dat we op onze site vermelden.

- Je betaald per jaar voor de domeinregistratie, maar je kunt het domein op elk moment naar een andere partij verhuizen, hier worden geen extra kosten voor gerekend. Het is jouw domein, je bepaald dus zelf wat er met het domein gebeurd.Anonieme domeinregistratie

- Voor sommige mensen is het interessant om een domein anoniem te registreren, het is immers niet altijd wenselijk dat bepaalde gegevens "op straat" komen te liggen.

- De hoeveelheid WHOis gegevens dat is op te vragen bij de registrar hangt sterk af van de extensie. Zo zijn de gegevens van de registrant van .com domeinen al redelijk afgeschermd, maar is het bij .be domeinen zelfs mogelijk om adresgegevens en het telefoonnummer van een registrant te zien.

- Als je kiest voor anonieme domeinregistratie dan worden onze algemene openbare gegevens gebruikt. Het zal dan voor derden niet mogelijk zijn om jouw gegevens te achterhalen. Het domein blijft wel eigendom van jou en ook blijf je voor het domein verantwoordelijk, ook al worden onze gegevens gegevens getoond.

- Anonieme domeinregistratie is mogelijk voor .nl, .be, .com, .net, .org, .info, .nu, .me, .world en .de. Dit kost €5,00 per jaar.Heb je vragen over domeinregistratie?

Contact opnemen