WebOké op de Hoster Hall-Of-Fame van internet.nl

WebOké op de Hoster Hall-Of-Fame van internet.nl

WebOké op de Hoster Hall-Of-Fame van internet.nl

In eerdere berichten hebben we al uitgelegd hoe belangrijk wij de beveiliging van onze servers en de websites van onze klanten vinden.
Bij het testen van onze beveiliging maken wij vaak gebruik van de tools van Internet.nl.
Internet.nl is een initiatief van Platform Internetstandaarden in samenwerking met de Nederlandse overheid met als doel het internet zo veilig mogelijk te maken.

In het veiliger maken van het internet hebben hostingpartijen een bijzonder belangrijke rol en een grote verantwoordelijkheid. Omdat WebOké het belang van een veilig internet in ziet nemen wij graag onze verantwoordelijkheid en doen wij er alles aan om onze servers en de websites van onze klanten zo veilig mogelijk te maken en te houden.
Dankzij onze inspanningen zijn we kort geleden op de Hosters Hall-Of-Fame van Internet.nl geplaatst, daar zijn we trots op.
Dit laat zien hoe serieus wij de beveiliging van onze servers en websites van klanten nemen en het laat ook zien dat al onze servers volledig up-to-date zijn.

15/07/2021

Vorige

Nieuw: Het Email Only pakket!

Nieuw: Het Email Only pakket! Na vele verzoeken van onze klanten hebben we een nieuw product ontwikkeld: het Email Only...
Volgende

Nieuws: Verhuizing naar NorthC Datacenters

Verhuizing naar NorthC Datacenters Omdat wij bij WebOké graag de állerbeste dienstverlening aanbieden,...

Reacties