Webhosting
Domeinregistratie
Email Only
Onafhankelijke, betrouwbare hosting
Gratis verhuisservice

Onafhankelijke, betrouwbare webhosting en domeinregistratie

Al 17 jaar lang.Basis hosting
vanaf 1 ,45 per maand
 • Van 1 tot 3 CPU cores
 • Van 1 tot 2GB RAM geheugen
 • Van 5GB tot 50GB SSD opslag
 • van 250Gb tot 500Gb dataverkeer
 • Gratis dagelijkse off-site back-ups
 • Onbeperkt aantal mailboxen
 • Onbeperkt aantal databases
 • Extra snel door Litespeed server
 • Geoptimaliseerd voor Wordpress en Joomla
Zakelijke hosting
vanaf 6 ,00 per maand
 • Van 4 tot 8 CPU cores
 • Van 3 tot 5GB RAM geheugen
 • Van 5GB tot 100GB SSD opslag
 • Van 1000Gb tot 1500Gb dataverkeer
 • Gratis dagelijkse off-site back-ups
 • Onbeperkt aantal mailboxen
 • Onbeperkt aantal databases
 • Extra snel door Litespeed server
 • Geoptimaliseerd voor Wordpress en Joomla
Reseller hosting
vanaf 5 ,20 per maand
 • Linux resellerhosting
 • Van 5GB tot 100GB SSD opslag
 • 1000Gb dataverkeer
 • 25 tot 200 domeinen of users
 • Whitelabel Controlepaneel
 • Onbeperkt aantal mailboxen
 • Onbeperkt aantal databases
 • Gratis dagelijkse off-site back-ups
 • Extra snel door Litespeed server

Professionele webhosting voor budgetprijzen.

Al sinds 2004 ligt onze focus op het aanbieden van snelle en betrouwbare webhosting voor een zo laag en competitief mogelijk bedrag, daar bieden we de allerbeste support bij. We zijn een onafhankelijk webhostingbedrijf en vinden het belangrijk om stabiliteit aan onze klanten te bieden, wij doen niet mee aan plotselinge extreme prijsverhogingen en overnames.

Dankzij ons ervaren team weten we altijd wat de nieuwste ontwikkelingen zijn in de webhosting en wat de behoeftes van onze klanten zijn. Omdat we op zoveel mogelijk behoeftes willen inspelen, bieden we veel verschillende producten en diensten aan. Hieronder worden enkele kenmerken van onze producten en diensten uitgelicht.

Gratis Verhuisservice

Wij verhuizen gratis je elders gehoste website naar je hostingpakket bij WebOké. Stuur ons een berichtje, en wij leggen uit hoe we dit gaan regelen!

DirectAdmin controlepaneel

DirectAdmin

Voor onze Linux webhosting pakketten maken we gebruik van het populaire DirectAdmin controlepaneel. DirectAdmin staat bekend om zijn vele mogelijkheden en zijn makkelijke manier van werken. Ook maken we gebruik van Installatron, waardoor het mogelijk is om in een paar klikken applicaties zoals Wordpress, Joomla en Magento te installeren.

Whatsapp support

WhatsApp Support

Om de best mogelijke service te kunnen bieden is ons supportteam is altijd te bereiken via WhatsApp op +31 97010255083!

Snelle, moderne servers

In 2020 zijn al onze servers vervangen door gloednieuwe servers. De servers maken uitsluitend gebruik van SSD opslag en de beste Intel Xeon processors. Wij bieden de beste performance voor de beste prijs.

Geoptimaliseerd voor de populairste scripts

Onze hostingpakket zijn geoptimaliseerd voor alle populaire scripts zoals Wordpress, Magento, Joomla, Woocommerce en Prestashop. Dit betekent dat jouw site op onze servers extra snel, stabiel en probleemloos zal werken.

Gratis Sitebuilder

Elk Linux hostingpakket komt met toegang tot onze eigen uitgebreide en gebruiksvriendelijke Sitebuilder. Met onze Sitebuilder kun je eenvoudig en snel je eigen website maken, klik hier voor meer informatie over onze Sitebuilder

Onafhankelijke Webhosting

In de webhosting wereld gebeurt momenteel veel. Webhosting bedrijven worden in een recordtempo overgenomen door grote, machtige bedrijven. Deze overnames gaan vaak samen met enorme prijsverhogingen voor de bestaande klanten, wij doen hier niet aan mee. Wij zijn al 17 jaar onafhankelijk en zullen dat blijven.

litespeed webserver

Litespeed Webserver

Al onze Linux servers maken gebruik van Litespeed Webserver, wat er voor zorgt dat jouw site de snelst mogelijke laadtijden heeft en altijd stabiel werkt.

Ervaringen van onze klanten

Het aanbieden van de best mogelijke service en support voor onze klanten heeft voor ons een grote prioriteit. Lees hieronder de ervaringen van zowel nieuwe, als oudere WebOké klanten.

"Ik heb door de jaren heen veel websites bij Web Oké gehost en doe dat nog steeds. De kwaliteit is goed, de snelheid prima, de support is snel en vriendelijk en ze hanteren hele redelijke prijzen. Als je op zoek bent naar een uitstekende hostingpartij dan kan ik je Web Oké van harte aanbevelen."

15-07-2020
15-07-2020
google.nl

"Altijd TOP service! Op dezelfde dag nog antwoord. Dat is nou precies waarom ik graag mijn domeinen bij jullie host en ik het ook andere aanraad."

"Prijs/kwaliteit verhouding is top. De servicedesk is te bereiken via whatsapp, facebook mail en vanalles, alleen geen telefoon. Antwoord op vragen komt altijd snel en de kennisbank heeft vele artikelen waar veel vragen al beantwoord worden. Al 8 jaar een tevreden klant."

03-05-2020
03-05-2020
google.nl

"Erg fijne hoster, ben al reeds een paar jaar klant. Een van mijn websites heeft een erg hoog aantal bezoekers en kan erg druk zijn. Ik had laatst een storing met mijn site (eigen fout) welke door het supportteam snel was opgelost (dank aan Denise). Naast het oplossen van de storing, werd mij ook aangeboden om alvast naar een gloednieuwe server te verhuizen, gezien het hoge aantal bezoekers op mijn site. Ik kon ook kiezen om te wachten, binnenkort wordt iedereen naar de nieuwe servers verhuisd. Kortom, een erg fijne hoster dus, stabiel en goedkoop."

"Eerst was ik een beetje sceptisch omdat er geen telefonische helpdesk is, maar de service is perfect! Elke vraag wordt snel beantwoord en eventuele problemen worden snel verholpen. Ik had een vergissing gemaakt bij een bestelling (al een paar maanden geleden) en wilde iets omzetten. Dit werd meteen geregeld, zonder kosten! Echt een super-provider! Ik heb meerdere domeinen voor verschillende bedrijven en ik beveel web-oke aan bij iedereen!"

"Een overzichtelijk menu waaruit je een keuze kunt maken wat je wilt hebben. Op tickets word ook snel gereageerd en de verhuisservice is prima! Ik kwam van een wat minder goede webhosting af. Ze hadden alleen de EPP code en inloggegevens nodig van DirectAdmin. Duurde maar enkele minuten zonder offline tijd. Hopelijk nog jaren lid van Web Oké!"

"Al vele jaren klant bij deze hostingprovider. De overstap destijds ging snel en soepel en de verhuizing was binnen 1 dag rond. Het is een prima provider, heeft zeer weinig downtime, en de service is uitmuntend ! De helpcenter is zeer uitgebreid waar je veel informatie kan vinden . De webruimte / prijsverhouding is prima. Bij andere providers ben je vaak duurder uit voor dezelfde ruimte. Een dns probleem kortgeleden werd via de helpdesk in zeer korte tijd opgelost. Kortom, de snelheid, minimale downtime, directadmin en snelle support vind ik meer dan oké ! En daar ben ik heel blij mee ! "

Veelgestelde vragen

Wat is Litespeed Webserver?

Litespeed Webserver is een alternatief voor Apache Webserver, Apache Webserver wordt vanwege kostenoverwegingen door de meeste hosters gebruikt. Wij vinden snelheid en stabiliteit van onze servers erg belangrijk, daarom gebruiken wij Litespeed Webserver. We kunnen natuurlijk met woorden omschrijven hoeveel sneller en beter Litespeed is, maar onderstaande foto's zeggen genoeg.
Litespeed benchmark Litespeed snelheidstest Litespeed vergelijking met apache

Wat wordt er bedoeld met "Geoptimaliseerd voor... ?"

We hebben onze servers zo ingericht dat alle populaire scripts (Wordpress, Woocommerce, Magento etc.) zo snel, stabiel en efficiënt mogelijk kunnen werken, Litespeed Webserver en de Litespeed Cache plugin hebben hier een groot aandeel in.

Waarom noemt WebOké.nl zichzelf betrouwbaar en onafhankelijk?

In de webhosting-wereld zijn er steeds minder webhosting bedrijven te vinden die geen onderdeel zijn van een grote organisatie of investeringsbureau. Wij zien dat deze bedrijven allemaal hetzelfde werken. Ze kopen een webhostingbedrijf, verhogen de prijzen met absurde percentages, bezuinigen op de supportafdeling en negeren kritiek van klanten. Wij houden niet van deze manier van zaken doen. Wij zijn al 17 jaar lang een onafhankelijk webhostingbedrijf en zullen dat ook blijven. We zijn enorm gemotiveerd om de best mogelijke service aan onze bestaande klanten te blijven bieden, en veel nieuwe klanten die op zoek zijn naar een webhoster die ze kunnen vertrouwen te verwelkomen.

Wat is het verschil tussen de verschillende hostingpakketten?

Onze hostingpakketten onderscheiden zich enkel en alleen door de rekenkracht die de pakketten tot hun beschikking hebben. Elk hostingpakket is naar wens te configureren, door de klant is zelf te kiezen hoeveel extra domeinen, aliassen en opslagruimte ze binnen dat hostingpakket willen hebben.

Waarom zou ik voor een ander pakket dan Webhost One kiezen?

Ons Webhost One pakket is voor de meeste klanten en doeleinden meer dan geschikt. Als je meerdere domeinen/websites in je hostingpakket hebt, gebruikt maakt van zwaardere scripts (Woocommerce, Magento, Prestashop etc.) of een webshop hebt kan het interessant zijn om voor een krachtiger pakket te kiezen. Webshops vereisen vaak erg veel I/O snelheid, als de I/O limieten telkens worden aangetikt kan dit de stabiliteit van de webshops en de ervaringen van bezoekers negatief beïnvloeden. Je kunt altijd eerst voor het Webhost One pakket kiezen, het is eenvoudig om op een later moment te upgraden naar een krachtiger pakket als daar behoefte aan is. Dit is binnen een minuut geregeld.

Voor welke klanten is hosting van WebOké.nl geschikt?

Ons klantenbestand is enorm divers. Onze klanten bestaan uit (erg) grote bedrijven, hobbyisten, verenigingen, webdesigners en families die graag een eigen emailaccount willen hebben. Onze verschillende pakketten spelen in op de behoeften van iedereen: bedrijf of particulier, hobbyist of stichting, groot budget of klein budget.

Open WhatsApp